Organizers    •    Contact

28th GREEN IS LIFE & FLOWER EXPO POLAND edition take place on 2-4 September 2021  •  2020 we invite ONLINE  •  Events, conferences, workshops 3-5 September 2020

naglowek www mobile pl

28th GREEN IS LIFE & FLOWER EXPO POLAND edition take place on
2-4 September 2021.

2020 we invite ONLINE!

Events, conferences, workshops
3-5 September 2020

EXHIBITION ZIELEŃ TO ŻYCIE & FLOWER EXPO POLAND ONLINE
This is the first such trade fair format for the green industry in Poland!
28th GREEN IS LIFE & FLOWER EXPO POLAND edition take place on 2-4 September 2021.

BUSINESS TRAFFIC

Be active with GREEN IS LIFE & FLOWER EXPO POLAND ONLINE, because business promotion and building relationships with clients is a continuous process that does not tolerate interruptions or downtime!

UNLIMITED ACCESS

Connecting the world of horticulture and nursery production - producers, breeders, traders, gardeners, contractors, designers, florists from all over, without restrictions and without mandatory distancing!

SUPPLY STRATEGY

Movies, photos, presentations, ads, information, interviews and announcements, i.e. an advertising and promotional campaign in social media and industry channels, together with direct mail to over 31,000 professionals, will ensure you reach the entire green industry from A to Z.

Any questions, you would like to know deatails about participation ?

Brand and new products promotion

Most exhibitors want to promote new plants, products and services, confirm their brand image and present offers to clients. The fair attracts thousands of professionals from Poland and other countries, as well as consumers interested in gardens ...

Rich program of seminars, conferences and workshops

Associated events, including competitions and meetings devoted to specific topics for various recipient groups, offer an additional opportunity to stand out with your offer...

plansza zielentozycie

27. Exhibition GREEN IS LIFE 2019

The 27th edition of the GREEN IS LIFE international plant fair was held from 5-7 September in Warsaw ...

28. edycja ZIELEŃ TO ŻYCIE & FLOWER EXPO POLSKA przeniesiona na 2-4 września 2021. W tym roku spotkamy się w formule ONLINE!

Międzynarodowa Wystawa ZIELEŃ TO ŻYCIE & FLOWER EXPO POLSKA łączy producentów i obiorców wszystkich sektorów ogrodnictwa ozdobnego. Po raz 28. w dniach 3-5 września 2020 r. mieliśmy spotkać się w Warszawie. Pandemia wirusa SARS-CoV-2 i związane z nią ograniczenia pokrzyżowały jednak nasze plany.

W związku wprowadzonymi od 6 czerwca br. regulacjami dotyczącym organizacji targów, które pozostają w konflikcie z ideą bezpośrednich spotkań targowych, a także w trosce o bezpieczeństwo i komfort wystawców oraz odwiedzających targi gości i jakość tworzonego od wielu lat wydarzenia jako jego organizatorzy - Związek Szkółkarzy Polskich i Agencja Promocji Zieleni zdecydowaliśmy, że 28. edycja ZIELEŃ TO ŻYCIE & FLOWER EXPO POLSKA zostaje przeniesiona na przyszły rok i odbędzie się w dniach 2-4 września 2021.

baner online

Jednocześnie pozostajemy w przekonaniu, że promocja firmy, wymiana informacji i budowanie relacji z klientami to nieustanny proces, który nie znosi przerw i postoju. Dlatego w oparciu o nowoczesne technologie, kapitał marki „Zieleń to życie” i sieć kontaktów uczestniczących w targach firm oraz odwiedzających gości otwieramy nowy w zielonej branży format ZIELEŃ TO ŻYCIE & FLOWER EXPO POLSKA ONLINE i proponujemy w nim udział Wystawcom, Partnerom i Odwiedzjącym!

Za pośrednictwem strony www.zielentozycie.pl dotrzeć będzie można do najświeższych informacji o firmach i oferowanych przez nie produktach i usługach. Prezentacje uczestników zawierać będą nie tylko informacje kontaktowe, ale też ofertę produktów i usług z funkcją wyszukiwania informacji. Pozwoli to pozyskiwanie informacji i łatwy kontakt pomiędzy wystawcami a odbiorcami. W przestrzeni online można więc będzie kreować popyt i badać reakcje klientów reagować na pytania czy przyjmować zamówienia. Oferta uczestników będzie dostępna przez 24 h/7 dni w tygodniu. W ramach nowej odsłony wydarzenia odbędą się: Konkurs Roślin Nowości (rozstrzygnięcie 3 września), konferencja Mocno Zielone Miasto, warsztaty dla projektantów, pokazy florystyczne oraz debata na temat handlu. Część wydarzeń dostępna będzie w formie wirtualnej część hybrydowej: online i na żywo. "Wykorzystamy innowacyjne i bezpieczne narzędzia umożliwiające dostęp do oferty wystawców i kontakt z nimi, a także transfer wiedzy tysiącom wyselekcjonowanych odbiorców z Polski i zagranicy” – mówi dyrektor wystawy Agnieszka Żukowska zapraszając do śledzenia strony www.zielentozycie.pl oraz profilu wystawy w mediach społecznościowych.

Materiały graficzne
plik do pobrania

zielentozycie online mini
            >> Baner 2020 <<

Masz pytania? Skontaktuj się

kontaktzielentozycie.pl

Informacje prasowe
Międzynarodowa Wystawa ZIELEŃ TO ŻYCIE & FLOWER EXPO POLSKA – z rekomendacją AIPH!
Organizowana od prawie 30 lat z inicjatywy Związku Szkółkarzy Polskich i dobrze zakorzeniona w międzynarodowej branży ogrodniczej wystawa ZIELEŃ TO ŻYCIE wraz z florystycznym segmentem FLOWER EXPO POLSKA zyskała nowy atut. Jako pierwsze tego typu wydarzenie w Polsce została wpisana na listę profesjonalnych targów z rekomendacją AIPH (International Association of Horticultural Producers) – działającego i znanego na całym świecie stowarzyszenia. W konsekwencji tegoroczna, odbywająca się w dniach 3-4-5 września 2020 w EXPO XXI w Warszawie 28. edycja Międzynarodowej Wystawy ZIELEŃ TO ŻYCIE & FLOWER EXPO POLSKA, przykuje uwagę jeszcze szerszego spektrum odbiorców.

27. Międzynarodowa Wystawa ZIELEŃ TO ŻYCIE i 4. FLOWER EXPO POLSKA.
Wystawa ZIELEŃ TO ŻYCIE i FLOWER EXPO POLSKA, która obyła się w dniach 5-6-7 września 2019 w Warszawie to międzynarodowa prezentacja wysokiej jakościowo oferty roślin do ogrodów i wnętrz. Przegląd produktów i usług dla branży ogrodniczej obejmujący produkcję, sprzedaż roślin, technikę, akcesoria, jak również ich wykorzystanie w ogrodach, terenach zieleni oraz florystyce. Hasło tegorocznej edycji targów to Naturalny Wybór.

ROŚLINY I OGRODY W MIĘDZYNARODOWYM WYDANIU
Nowości z zakresu osiągnięć technologicznych i hodowlanych, produkty najwyższej jakości, bogaty program wydarzeń towarzyszących wypełniony pokazami, warsztatami i seminariami. Targi FLOWER EXPO POLSKA oraz ZIELEŃ TO ŻYCIE, to wieloletnia tradycja i sprawdzona formuła dająca możliwość budowania bezpośrednich relacji o dużym biznesowym potencjale.

MARIAŻ BIZNESU I ZIELONEGO STYLU ŻYCIA 4. EDYCJA FLOWER EXPO POLSKA i 27. Międzynarodowa Wystawa ZIELEŃ TO ŻYCIE
Efektem synergii dwóch wydarzeń, które odbędą się od 5 do 7 września 2019 r. w Warszawskim EXPO XXI przy ul. Prądzyńskiego 12/14, jest największa oferta „zielonej branży” prezentowana w jednym miejscu i czasie. Targi to punkt obowiązkowy w kalendarzu florystów, przedstawicieli kwiaciarni, profesjonalistów zajmujących się szkółkarstwem, zielenią miejską oraz hurtowników, którym dedykowane są 2 pierwsze dni wydarzenia, oraz konsumentów i hobbystów, dla których przygotowano ostatni dzień, czyli sobotę.